We are travellers

reizigers-sieraden

Foto credits @Wearetravellers

Sorry, Dutch only. We houden allemaal van reizen, en hoe mooi is het als je van deze hobby je baan hebt gemaakt. Roëll de Ram is de oprichster van We are travellers, zonder meer een absolute reiziger, kan niet zonder avontuur en sieraden met halfedelstenen zijn voor reis essentials. Fijn hoe Roëll al snel verliefd werd op Ana Dyla. Lees meer op We are travellers
Hatice Tekin
Hatice Tekin
Ontmoet Hatice; een hardwerkende creatieve ondernemer met een liefde voor eerlijke mode, zaken en mensen. Hatice heeft een passie voor rechtvaardigheid, evenals voor mode. Vol enthousiasme een missie om met eerlijke sieraden, mensen en zaken. Haar doel: de wereld een beetje mooier maken onder andere door middel van eerlijk geproduceerde sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.