Knopen 😉

Niets is zo irritant als je kettinkje of armbandje die in de knoop zitten. Je bent namelijk eerst een uur bezig om de sieraden netjes uit elkaar te halen. Grrr.. Ain’t nobody got time for that! Wil je het voorkomen? Dan hebben we voor jou een superhandige tip!


Je gaat op vakantie en wilt uiteraard ook je sieraden meenemen. Zeker als je een light traveller bent dan zijn sieraden een makkelijke manieren om je outfit net iets anders te maken.

Je kiest je sieraden zorgvuldig uit. Je kettingen en armbanden liggen in een knoop en met uiterste geduld (lees frustratie) haal je de kettingen uit elkaar en met veel liefde leg doe je de kettingen in een doosje, zakje of zijvakje van je toilettas.

Eerste avondje uit op bestemming en vol goede moed open je het zakje. Je raadt het al… 1 grote knoop.  

Wil jij dit nou voorkomen? Wij hebben de oplossing! Men neme een rietje (liefst van recycled materiaal of bamboe). Bekijk dit filmpje en je zult nooit meer last hebben van in de knoop zittende sieraden na het reizen! Ideaal toch?

Ana Dyla is een duurzaam sieradenlabel van Nederlandse bodem. De essentie van Ana Dyla is stralen met sieraden, je persoonlijkheid laten spreken en een statement durven maken voor een mooiere wereld. Neem eens een kijkje in onze collectie!

Gerelateerde artikelen

Bloed kristallen of ethisch gedolven edelstenen?

Bloed kristallen of ethisch gedolven edelstenen?

Bloed kristallen of ethisch gedolven edelstenen? Al eeuwen worden kristallen gezien als een bron van magie en kracht voor sjamanen en andere healers. Edelstenen zijn mineralen, in de natuur voorkomende anorganische materialen met een constante chemische samenstelling...

Lees meer
Hoe herken je echte edelstenen?

Hoe herken je echte edelstenen?

Hoe herken je echte edelstenen Al eeuwen worden kristallen gezien als een bron kracht voor sjamanen en andere healers. De magie is betoverend al is het alleen uit de schoonheid en kleur die de natuur ons geeft. Heb je je ooit afgevraagd waar de kristallen die je koopt...

Lees meer