Knopen 😉

Niets is zo irritant als je kettinkje of armbandje die in de knoop zitten. Je bent namelijk eerst een uur bezig om de sieraden netjes uit elkaar te halen. Grrr.. Ain’t nobody got time for that! Wil je het voorkomen? Dan hebben we voor jou een superhandige tip!


Je gaat op vakantie en wilt uiteraard ook je sieraden meenemen. Zeker als je een light traveller bent dan zijn sieraden een makkelijke manieren om je outfit net iets anders te maken.

Je kiest je sieraden zorgvuldig uit. Je kettingen en armbanden liggen in een knoop en met uiterste geduld (lees frustratie) haal je de kettingen uit elkaar en met veel liefde leg doe je de kettingen in een doosje, zakje of zijvakje van je toilettas.

Eerste avondje uit op bestemming en vol goede moed open je het zakje. Je raadt het al… 1 grote knoop.  

Wil jij dit nou voorkomen? Wij hebben de oplossing! Men neme een rietje (liefst van recycled materiaal of bamboe). Bekijk dit filmpje en je zult nooit meer last hebben van in de knoop zittende sieraden na het reizen! Ideaal toch?

Ana Dyla is een duurzaam sieradenlabel van Nederlandse bodem. De essentie van Ana Dyla is stralen met sieraden, je persoonlijkheid laten spreken en een statement durven maken voor een mooiere wereld. Neem eens een kijkje in onze collectie!

Gerelateerde artikelen

Welke sieraden neem je mee op vakantie?

Vakantie!Yesss, het is zomer! We hebben heerlijk mooie zonnige dagen en voor vele staat er de komende weken een vakantie op de planning! Ga jij weg deze zomer? Op vakantie gaan is fijn, maar inpakken is voor velen toch wel een struggle. Wat gaat er allemaal in je...

Lees meer

Beginnen met mediteren? Drie basisprincipes

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van meditatie en dat is niet voor niets. In een wereld die alsmaar veeleisender, drukker en chaotischer wordt is het des te belangrijker om af en toe even afstand te kunnen nemen. Letterlijk, maar ook in je hoofd. Mediteren helpt...

Lees meer