Vakantie!

Yesss, het is zomer! We hebben heerlijk mooie zonnige dagen en voor vele staat er de komende weken een vakantie op de planning! Ga jij weg deze zomer? Op vakantie gaan is fijn, maar inpakken is voor velen toch wel een struggle. Wat gaat er allemaal in je koffer. Hoe zorg je ervoor dat niet te weinig maar ook niet teveel meeneemt. Sieraden zijn een makkelijke manier om je outfit af te maken maar ook even net iets anders te maken. Ideale uitkomt voor de light travellers.

Capsule sieraden

Welke sieraden neem je mee op vakantie?
We plaatsen er al een poll over op Instagram, welke sieraden neem je mee op vakantie? Al je sieraden, kies je voor 1 setje of enkele opvallende? De meeste stemmen waren voor 1 setje. Maar je kan natuurlijk ook een combinatie maken oftewel een sieraden capsule voor op vakantie. Je kent het wel van een capsule wardrobe, een paar key items waar je eindeloos mee kan combineren. Waarom zou je dat niet met sieraden doen?

 • Om je keuze in sieraden te maken zijn er een aantal dingen van belang.
  Watvoor vakantie is het? Ga je backpacken, kamperen, all-in of een stedentripje? Oftewel kan je je sieraden veilig opbergen in een kluisje of is dat toch wat lastiger.
 • Wat ga je doen?
  Zijn er bijzondere momenten gepland tijdens je vakantie, bijvoorbeeld een bruiloft?
  Chloor, zand, zee en zonnebrand doen je sieraden geen goed. Wil je toch graag sieraden dragen aan het water? Houdt dan rekening met het volgende:
  Chloorwater; alleen gouden en zilveren sieraden met stenen als diamant, saffier, kwartsen. Heldere doorzichtige stenen kunnen over hier over het algemeen wel tegen. (Uitzonderingen maansteen, labradoriet en opaal)
  Wil je toch wat in of om in de zee? Kies dan voor gouden sieraden zonder stenen. Zilver kan zwart uitslaan in sommige zeewateren.
  Meren of rivieren kan je over het algemeen al je sieraden wel dragen. Wees wel voorzichtig met de stenen.

 

Hoe neem je ze mee?
Neem je sieraden mee in een apart tasje, zakje of etui zodat ze niet beschadigen of kwijtraken. Doe je sieraden niet in je make up tas! Het vet en de pigmenten van je make up kunnen je sieraden flink beschadigen. Lees hier hoe je kan voorkomen dat je kettingen in de knoop raken.

We zijn heel benieuwd welke sieraden met jou meegaan op vakantie! Deel het in je stories en tag ons @anadylahq. We vinden het leuk om te delen!

Gerelateerde artikelen

Nooit meer in de knoop!

Knopen ;-)Niets is zo irritant als je kettinkje of armbandje die in de knoop zitten. Je bent namelijk eerst een uur bezig om de sieraden netjes uit elkaar te halen. Grrr.. Ain’t nobody got time for that! Wil je het voorkomen? Dan hebben we voor jou een superhandige...

Lees meer

Beginnen met mediteren? Drie basisprincipes

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van meditatie en dat is niet voor niets. In een wereld die alsmaar veeleisender, drukker en chaotischer wordt is het des te belangrijker om af en toe even afstand te kunnen nemen. Letterlijk, maar ook in je hoofd. Mediteren helpt...

Lees meer