Vakantie!

Yesss, het is zomer! We hebben heerlijk mooie zonnige dagen en voor vele staat er de komende weken een vakantie op de planning! Ga jij weg deze zomer? Op vakantie gaan is fijn, maar inpakken is voor velen toch wel een struggle. Wat gaat er allemaal in je koffer. Hoe zorg je ervoor dat niet te weinig maar ook niet teveel meeneemt. Sieraden zijn een makkelijke manier om je outfit af te maken maar ook even net iets anders te maken. Ideale uitkomt voor de light travellers.

Capsule sieraden

Welke sieraden neem je mee op vakantie?
We plaatsen er al een poll over op Instagram, welke sieraden neem je mee op vakantie? Al je sieraden, kies je voor 1 setje of enkele opvallende? De meeste stemmen waren voor 1 setje. Maar je kan natuurlijk ook een combinatie maken oftewel een sieraden capsule voor op vakantie. Je kent het wel van een capsule wardrobe, een paar key items waar je eindeloos mee kan combineren. Waarom zou je dat niet met sieraden doen?

 • Om je keuze in sieraden te maken zijn er een aantal dingen van belang.
  Watvoor vakantie is het? Ga je backpacken, kamperen, all-in of een stedentripje? Oftewel kan je je sieraden veilig opbergen in een kluisje of is dat toch wat lastiger.
 • Wat ga je doen?
  Zijn er bijzondere momenten gepland tijdens je vakantie, bijvoorbeeld een bruiloft?
  Chloor, zand, zee en zonnebrand doen je sieraden geen goed. Wil je toch graag sieraden dragen aan het water? Houdt dan rekening met het volgende:
  Chloorwater; alleen gouden en zilveren sieraden met stenen als diamant, saffier, kwartsen. Heldere doorzichtige stenen kunnen over hier over het algemeen wel tegen. (Uitzonderingen maansteen, labradoriet en opaal)
  Wil je toch wat in of om in de zee? Kies dan voor gouden sieraden zonder stenen. Zilver kan zwart uitslaan in sommige zeewateren.
  Meren of rivieren kan je over het algemeen al je sieraden wel dragen. Wees wel voorzichtig met de stenen.

 

Hoe neem je ze mee?
Neem je sieraden mee in een apart tasje, zakje of etui zodat ze niet beschadigen of kwijtraken. Doe je sieraden niet in je make up tas! Het vet en de pigmenten van je make up kunnen je sieraden flink beschadigen. Lees hier hoe je kan voorkomen dat je kettingen in de knoop raken.

We zijn heel benieuwd welke sieraden met jou meegaan op vakantie! Deel het in je stories en tag ons @anadylahq. We vinden het leuk om te delen!

Gerelateerde artikelen

Bloed kristallen of ethisch gedolven edelstenen?

Bloed kristallen of ethisch gedolven edelstenen?

Bloed kristallen of ethisch gedolven edelstenen? Al eeuwen worden kristallen gezien als een bron van magie en kracht voor sjamanen en andere healers. Edelstenen zijn mineralen, in de natuur voorkomende anorganische materialen met een constante chemische samenstelling...

Lees meer
Hoe herken je echte edelstenen?

Hoe herken je echte edelstenen?

Hoe herken je echte edelstenen Al eeuwen worden kristallen gezien als een bron kracht voor sjamanen en andere healers. De magie is betoverend al is het alleen uit de schoonheid en kleur die de natuur ons geeft. Heb je je ooit afgevraagd waar de kristallen die je koopt...

Lees meer