Kısmet collectie FW’19

Wanneer je toevallig iets tegenkomt dat lijkt bedoeld te zijn , dan kan het kısmet zijn, jouw bestemming.

Je kunt kısmet beschouwen als je lot in het leven. Je zult vaak het woord horen dat wordt gebruikt in verband met iets belangrijks dat volledig toevallig is ontstaan. Als je de liefde van je leven ontmoette toen je koffie op elkaar morste terwijl je op het ijzige trottoir van een straat viel waar je nog nooit eerder naar beneden bent gelopen, kun je alleen maar glimlachen en schouders ophalen en zeggen: ‘Kısmet.’ Zo ook als je deze collectie ziet. Niet verliefd worden is onmogelijk, dus noem het Kısmet en geniet ervan!

 

 

 

 

Bekijk het lookbook

Benieuwd naar het lookbook? Deze kun je hier bekijken. 

SHOP DE NIEUWE COLLECTIE

Bekijk je liever de producten in de shop? Dat kan natuurlijk! Klik snel verder! 😉 Laat ons vooral weten wat je favorieten zijn. We zijn erg benieuwd!

Lees verder!

5 boekentips duurzaamheid

BLOG 5 BOEKENTIPS DUURZAAMHEID MUST READS Heerlijk vind ik het om old fashioned om een boek te lezen. Een boek is voor mij echt een geprinte versie, geen e-book*. Uiteraard snap ik dat een e-book goedkoper zal zijn en beter voor de bomen maar ik heb een zwak voor...

Lees meer