Liefde • Emotioneel evenwicht • Zelfliefde

Roze tourmalijn herinnert ons dat we eerst van onszelf moeten houden voordat we ons hart kunnen openstellen aan anderen. Gebruik deze steen als reminder om jezelf vanuit een positieve vibe te bekijken en niet te streng voor jezelf te zijn. Roze toermalijn roept een diepste gevoel van menselijkheid op. De steen stimuleert compassie voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen.

[et_pb_mc_title content_title=”Liefde • Emotioneel evenwicht • Zelfliefde” _builder_version=”3.23.3″ title_level_font=”||||||||” title_level_text_align=”right”][/et_pb_mc_title]

Je bent het waard

Dit leven is mooi en je bent het waard, soms heb je een kleine herinnering nodig om je dit te realiseren. Roze toermalijn zal je hartchakra openstellen om de energie van zelfliefde nog meer te bevorderen. Wanneer je hartchakra open en evenwichtig is, staat het open voor een overvloed van liefde, vreugde en geluk in je leven. Wanneer je hartchakra liefde en mededogen straalt, kun je die liefdevolle energie verspreiden in de wereld. Roze toermalijn is de sleutel voor een zorgzaam en liefdevol vermogen.

 

Zwarte toermalijn wordt gezien als de steen van bescherming, maar roze toermalijn is even beschermend als het om je hart gaat. Roze toermalijn houd je emotioneel in balans. En nog fijner, het maakt je ook minder gevoelig voor de negativiteit van anderen.

Meer roze toermalijn 

Bij een moment van onzekerheid, pak dan je roze toermalijn om te onthouden dat je liefde verdient. Plaats dit kristal centraal in, bijvoorbeeld om je vinger, om jezelf onder te dompelen in een omgeving vol liefde. Het dragen van roze toermalijn gedurende de dag helpt ook om stress te verminderen, het bevordert betrokkenheid en zorgzaamheid. De rustgevende roze kleur kan helpen bij het mediteren en reflecteren. Ten slotte verhoogt het de ontwikkeling van sensualiteit.

Ana Dyla is een duurzaam sieradenlabel van Nederlandse bodem. De essentie van Ana Dyla is stralen met sieraden, je persoonlijkheid laten spreken en een statement durven maken voor een mooiere wereld. Neem eens een kijkje in onze collectie!

Gerelateerde artikelen

Sustainable Fashion Gift Card

Sustainable Fashion Gift Card

sustainable fashion gift card De Sustainable Fashion Gift Card is 20 april 2020 gelanceerd en is de eerste fashion giftcard ter wereld gericht op duurzaamheid die je online en offline bij merken, winkels, belevenissen, fashion rental en vintage winkels kan...

Lees meer

5 boekentips duurzaamheid

BLOG 5 BOEKENTIPS DUURZAAMHEID MUST READS Heerlijk vind ik het om old fashioned om een boek te lezen. Een boek is voor mij echt een geprinte versie, geen e-book*. Uiteraard snap ik dat een e-book goedkoper zal zijn en beter voor de bomen maar ik heb een zwak voor...

Lees meer