Changemakers 

Voordeel van een overvloed aan bloggers is dat we een overdosis aan inspiratie hebben. De changemakers in de bloggerswereld zijn bloggers die een bewuste keus hebben gemaakt voor duurzaam. Persoonlijk heb ik de keuze enkele jaren geleden gemaakt om te kiezen voor duurzaam. Ondanks dat ik al even bekend ben met de duurzame mode vind ik het vaak lastig om mooie duurzame kledingstukken te vinden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar inspiratie en deel deze graag met jullie.

Fair Friday

Twee Nederlandse meiden met een passie voor eerlijke mode en een duurzame lifestyle. Ze delen veel over duurzame merken en outfits. Een verfrissend alledaagse blog met veel makkelijk toepasbare tips. Elke stap is er één toch? Volg Anne & Elrike op instagram. (Foto in de eerste alinea van deze blog. Credits voor: Leonnephotography
Locatie: Heerenhuisch). 

Gabrielle Koster

Gabrielle is freelance schrijver voor onder andere ELLE en deelt veel over #mindbodysoul en haar reis voor een duurzamer leven, mode, reizen en beauty!  Volg Gabrielle op instagram.


Lets talk slow

Stephanie van Let’s talk slow is gepassioneerd over duurzame mode, eco reizen, vintage interieur en vegan. Een lust om te volgens als je een duurzame lifestyle wilt starten. Afgelopen jaar heeft Stephanie haar e-book uitgebracht waarin ze jou in no time helpt om je bestaande garderobe te verduurzamen. Met Stephanie hebben we al fijne samenwerkingen gehad en je kan haar volgen op instagram.

Lees meer duurzame inspiratie van Stephanie zoals de conscious shop tips in Amsterdam, 5 tips voor een duurzame garderobe en 5 duurzame Nederlandse merken.

Alisson Simmonds

Alisson aka a sustainable mess is every day inspiratie dosis op Instagram. Op instagram komt ze alles behalve ‘messy’ over 😉 Ze deelt veel over een duurzame lifestyle en hoe je tweedehands kleding mooi kan combineren met duurzame merken. Volg Alisson op instagram!

 

Ken jij meer inspirerende duurzame modeblogs?

Drop ze in de reacties onder deze blog. Super leuk als we elkaar kunnen inspireren en deze changemakers in het zonnetje te kunnen zetten. En lijkt het jou nou toevallig leuk om gastblogger te zijn voor Ana Dyla? Stuur ons een mailtje, we komen graag met je in contact!

Gerelateerde artikelen

Sustainable Fashion Gift Card

Sustainable Fashion Gift Card

sustainable fashion gift card De Sustainable Fashion Gift Card is 20 april 2020 gelanceerd en is de eerste fashion giftcard ter wereld gericht op duurzaamheid die je online en offline bij merken, winkels, belevenissen, fashion rental en vintage winkels kan...

Lees meer

5 boekentips duurzaamheid

BLOG 5 BOEKENTIPS DUURZAAMHEID MUST READS Heerlijk vind ik het om old fashioned om een boek te lezen. Een boek is voor mij echt een geprinte versie, geen e-book*. Uiteraard snap ik dat een e-book goedkoper zal zijn en beter voor de bomen maar ik heb een zwak voor...

Lees meer