Zilver of gouden sieraden? 6 manieren om te bepalen welke jou goed staat!

gouden of zilveren sieraden

5 manieren om te ontdekken welke jou beter staat

MUST READS

Draag jij graag goud of zilver? Of misschien wel beiden? Ook al draag je het liefst goud of zilver, de tint die je het liefst draagt hoeft niet per se de tint te zijn die je altijd draagt. Er is één tint die het beste past bij jouw huidskleur. Benieuwd welke dat is? We hebben 6 manieren om erachter te komen welke kleur het best bij jouw past.

Als je geen duidelijke voorkeur hebt dan is het misschien een idee om te kijken wat het beste bij je past. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Of shop je favoriete duurzaam sieraad direct 😉

gouden of zilveren sieraden

welke huidtint heb jij? 

Is het je wel eens opgevallen dat je huid een ondertoon heeft? Om te bepalen of goud of zilver bij jou past kijken we naar je huidtint en de ondertoon van je huid. Als je huid een warme ondertoon heeft dan past goud perfect bij jouw huid. Heb je meer een koele ondertoon dan is zilver de juiste match.

zomer zon

Hoe ziet jouw gezicht eruit na een dagje in de zon zonder goed te smeren? Ben je helemaal rood of zelfs verbrand? Dan heeft jouw huid een koele ondertoon. Doet het zonnetje je goed en heb je na een dagje zon een mooi zongebruinde huid? Dan is goud jouw favoriet!

Hoe kom je erachter welke ondertoon jouw huid heeft?

Je haarkleur

Je natuurlijke haarkleur geeft vaak aan welke ondertoon jouw huid heeft. Koele kleuren als grijs-, asblond, bruin haar zonder rode tinten en zwart haar met een blauwe gloed dan is zilver perfect voor jou. Warme haarkleuren als goudblond, kopertinten en bruin dan ben je een warm type en gemaakt voor goud.

 

je ogen

Je ogen verklappen de ondertoon van je huid. Heb je bruine ogen? Dan heeft je huid een warme ondertoon en kun je het beste kiezen voor goud. Heb je blauwe of groene ogen? Dan heb je een koele ondertoon en kun je het beste zilver dragen.

je kledingkast 

De kleuren in jouw garderobe zeggen ook veel over de kleur van de sieraden die daar bij passen. Bestaat jouw kledingkast uit warme kleuren (rood, geel, bruin, beige) dan heb je waarschijnlijk een warme ondertoon. Heb je meer koelere tinten in je garderobe (blauw, paars, roze) dan past zilver waarschijnlijk beter bij je.

je aders 

Ook je aders hebben wat te zeggen. Dit klinkt misschien een beetje vreemd maar je kunt de ondertoon van jouw huid ook herkennen door te kijken naar je aders. Het verschilt per persoon de aderen dieper of hoger liggen, maar vaak kan je de kleur wel goed zien. De kleur kan duidelijk verschillen. Hele blauwe aders betekent dat jouw huid een koele ondertoon heeft en zilver is dan het mooist bij jou. Meer groene aders? Dan heb je eerder een warme ondertoon en staan gouden sieraden je beter. Zit je er tussenin? Luck you! Jij kan zowel goud als zilver goed hebben.  

goud of zilveren sieraden?

Iedereen heeft een voorkeur voor gouden of zilveren sieraden, soms heb je bepaalde fasen in je leven dat je een voorkeur hebt voor het 1 of het ander. Het allerbelangrijkste, draag wat jij mooi vindt en waar jij blij van wordt! We zijn benieuwd wat jij het liefst draagt, laat je het weten in de reacties?

 

Ana Dyla is een duurzaam sieradenlabel van Nederlandse bodem. De essentie van Ana Dyla is stralen met sieraden, je persoonlijkheid laten spreken en een statement durven maken voor een mooiere wereld. Neem eens een kijkje in onze collectie! Wij geloven in een wereld waarin wij de verantwoordelijkheid hebben om met onze keuzes de wereld een beetje eerlijker, duurzamer en beter te maken. Met elke aankoop help je ons 100 eerlijke banen te creëren.

 

Nieuwe collectie

in de shop

Duurzaam

voor altijd

Gerelateerde artikelen