sustainable fashion gift card
De Sustainable Fashion Gift Card is 20 april 2020 gelanceerd en is de eerste fashion giftcard ter wereld gericht op duurzaamheid die je online en offline bij merken, winkels, belevenissen, fashion rental en vintage winkels kan verzilveren. Met de SFGC ontdek je een wereld vol prachtige mode die goed is.

waarom is er een sustainable fashion gift card?

 

Niemand zou hoeven twijfelen aan een goed cadeau.

Ruim de helft van de mensen vindt het belangrijk dat hun kleding duurzaam is, maar slechts 14% probeert daadwerkelijk duurzame kleding te dragen. Deze kloof willen we overbruggen. Daarom maken we met de Sustainable Fashion Gift Card het gemakkelijk om een mooi en goed fashion cadeau te geven. Met de giftcard ondersteun je de fashion revolutie die nodig is om de mode-industrie te verduurzamen, en tegelijkertijd investeer je in fashion pioniers die zich elke dag inzetten voor een betere mode-industrie.

Wanneer je jouw giftcard wil verzilveren, ontdek je welke duurzame kledingkeuzes je allemaal hebt. Van mooie duurzame merken van talentvolle jonge ontwerpers, tot kleding bibliotheken, style coaches, en meer. En nee, duurzame mode is niet altijd duur. Al voor 15 euro kan je een mooi cadeau geven dat goed zit.

De Sustainable Fashion Gift Card bewijst dat duurzame mode voor een breed publiek toegankelijk kan zijn.

Hoe werkt de sustainable fashion gift card?

Bij online webshops kan je in de check out jouw unieke giftcard-nummer toevoegen. Je betaalt dan direct met de de SFGC. Bij een aantal webshops dien je de SFGC eerste om te ruilen voor een promotiecode. Als dit het geval is, dan is dit aangegeven op de brandpagina van de aangesloten fashion pionier op de SFGC-website. Bij fysieke locaties kan je de giftcard overhandigen uitgeprint of via de PDF op je telefoon overhandigen. 

 

waarom zijn wij aangesloten bij de sustainable fashion gift card?

We willen dat kiezen voor duurzaam normaal en vooral heel toegankelijk zal worden, voor iedereen. We hopen een verschil te maken in de wereld waarin alles snel & gehaast moet, zo ook onze keuzes. Met de Sustainable Fashion Gift Card maakt de gever van de giftcard de eerste bewuste keuze waardoor de ontvanger enkel nog maar hoeft te kiezen waar zijn of haar hart sneller gaat kloppen. De voorselectie is zo grondig gemaakt door het team van de

Sustainable Fashion Gift Card dat de keuze altijd duurzaam & fair is!

 

 

ana dyla

Ana Dyla ethical jewellery for the conscious souls. With every piece you purchase, you support us creating 100 fair trade jobs worldwide.

 

Products & information sold or provided by Ana Dyla are specially designed to enhance the user’s own energy. Our jewellery and healing crystals are empowered by the user’s own personal intentions to change or improve themselves. As an energy enhancer, Ana Dyla jewellery and gemstones rely on the user to be effective. Ana Dyla do not constitute a warranty, guarantee or prediction regarding the outcome of an individual using any specific product. While all our products are sold and advertised in good faith, results and outcomes do vary and cannot be guaranteed. Ana Dyla accepts no responsibility or liability for the effectiveness of the products sold herein.

 

 

New collection

in shop

Sustainable

forever

Lees verder..

9 tips om duurzame kleding te dragen

9 tips om duurzame kleding te dragen

blog 9 tips om duurzame kleding te dragenDuurzame kleding kopen kan een echte struggle zijn, tenminste als je niet weet hoe en waar je moet beginnen. Maak het jezelf makkelijker: met deze tips wordt duurzaam shoppen leuk! Het is wel helder dat de mode-industrie toe is...

Lees meer