Betaling

U kunt kiezen uit drie beveiligde betalingsmethodes: iDeal, Afterpay en Paypal. De iDEAL--transacties uitgevoerd op Anadyla.com, zijn beveiligd via Mollie. Als een betalingsserviceprovider, biedt Mollie de mogelijkheid om in een beveiligde omgeving de betalingstransactie uit te voeren via iDEAL. Op deze manier kan de online betaling rechtstreeks in een beveiligde omgeving overgemaakt worden naar Ana Dyla. Mollie is alleen verantwoordelijk voor de online betaling en heeft geen invloed op de verdere afhandeling van de bestelling of de leveringstermijn.

Verzending

GRATIS VERZENDING binnen Nederland. Wij doen ons uiterste best om de bestelling binnen 24uur te verzenden, in ieder geval binnen drie werkdagen. Geen gratis verzending voor sale artikelen.

Cadeautje?

Is uw bestelling een cadeautje geeft u dat dan aan in het opwerkingsveld bij het afrekenen, dan maken we er een extra mooi pakketje van.

Retouren

Indien uw bestelling toch niet naar wens is dan kunt u deze binnen 14 dagen ruilen of retouren, Vul het online contactformulier in met de wens dat u uw bestelling wilt ruilen of retourneren. Retour zenden is voor uw eigen verantwoordelijkheid en kosten. Ruilen of retourneren kan alleen: - indien het artikel niet is beschadigt, - het artikel mag niet gebruikt of gedragen zijn, - in originele en onbeschadigde verpakking. Ana Dyla heeft het recht om retouren te weigeren indien deze niet voldoet aan bovenstaande eisen. Wilt u het artikel retouren? Geef dit dan aan in uw retourbericht. Houdt rekening met het volgende om het retourproces te versnellen: - dat u een artikel wilt ruilen, - voor welk u het artikel wilt ruilen. De terugbetaling, minus de verzendkosten, zal binnen 14 dagen worden overgemaakt. Wilt u het artikel ruilen? Geef dit dan aan in uw retourbericht. Houdt rekening met het volgende om het retourproces te versnellen: - dat u een artikel wilt ruilen, - voor welk artikel u deze wilt omruilen. Het nieuwe artikel zal verzonden worden zodra wij de retour ontvangen en verwerkt hebben.

Ruilen of retouren van productiefout

Wij doen ons best om de sieraden in goede kwaliteit en conditie te verzenden. Indien u achteraf toch een productiefout ontdekt neemt u dan alstublieft contact met ons op, binnen de garantieperiode van 3 maanden. Wij zullen het artikel kosteloos omruilen mits op voorraad en anders in overleg een gepaste oplossing vinden. Houd u er rekening mee dat schade aan sieraden te wijten aan niet juiste behandeling of omgang van de sieraden niet vallen onder de garantietermijn. Neemt u contact met ons op binnen een redelijke termijn nadat u de productiefout heeft ontdekt.

Terug betaling retouren

Zodra wij de retour ontvangen hebben zullen wij uiterlijk binnen 14 dagen een creditnota verzenden en de opdracht geven tot terugbetaling, welke binnen 8 dagen overgemaakt zal worden naar uw bankrekening of paypal rekening. Deze periode is mede afhankelijk van uw bank en hebben wij geen controle over.

Neem contact met ons op!

Stay up to date with our newsletter!

 

GET 15% OF ON YOUR FIRST PURCHASE!

Ana Dyla sustainable jewellery and honest lifestyle belonings for conscious and joyful living.

Enter your email below to stay up to date and be the first to know about new collections, discounts and everything on ANA DYLA.
We promiss you not to spam.

You have Successfully Subscribed!