BETALING

U kunt kiezen uit twee beveiligde betalingsmethodes: iDeal en Paypal. De transacties uitgevoerd op Anadyla.com, zijn beveiligd via Icepay.

Veilig online betalen met betalingsprovider ICEPAY

Als een betalings service provider, biedt ICEPAY de mogelijkheid om in een beveiligde omgeving de betalingstransactie uit te voeren via iDEAL of Paypayl. Op deze manier kan de online betaling rechtstreeks in een beveiligde omgeving overgemaakt worden naar Ana Dyla. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de online betaling en heeft geen invloed op de verdere afhandeling van de bestelling of de leveringstermijn.

Voor meer informatie Icepay.
VERZENDING

Wij doen ons uiterste best om de bestelling binnen 24uur te verzenden, in ieder geval binnen drie werkdagen.
GRATIS VERZENDING bij een minimumbedrag van €100,- (binnen Nederland).
Geen gratis verzending voor sale artikelen.

RETOUREN

Indien uw bestelling toch niet naar wens is dan kunt u deze binnen 14 dagen ruilen of retouren, Vul het online contactformulier in met de wens dat u uw bestelling wilt ruilen of retourneren. Retour zenden is voor uw eigen verantwoordelijkheid en kosten.
Ruilen of retourneren kan alleen:
– indien het artikel niet is beschadigt,
– het artikel mag niet gebruikt of gedragen zijn,
– in originele en onbeschadigde verpakking.
Ana Dyla heeft het recht om retouren te weigeren indien deze niet voldoet aan bovenstaande eisen.
Wilt u het artikel retouren? Geef dit dan aan in uw retourbericht. Houdt rekening met het volgende om het retourproces te versnellen:
– dat u een artikel wilt ruilen, – voor welk u het artikel wilt ruilen.
De terugbetaling, minus de verzendkosten, zal binnen 14 dagen worden overgemaakt.
Wilt u het artikel ruilen? Geef dit dan aan in uw retourbericht. Houdt rekening met het volgende om het retourproces te versnellen: – dat u een artikel wilt ruilen, – voor welk artikel u deze wilt omruilen. Het nieuwe artikel zal verzonden worden zodra wij de retour ontvangen en verwerkt hebben.

Ruilen of retouren van productiefout

Wij doen ons best om de sieraden in goede kwaliteit en conditie te verzenden. Indien u achteraf toch een productiefout ontdekt neemt u dan alstublieft contact met ons op, binnen de garantieperiode van 3 maanden. Wij zullen het artikel kosteloos omruilen.

Houd u er rekening mee dat schade aan sieraden te wijten aan niet juiste behandeling of omgang van de sieraden niet vallen onder de garantietermijn.
Neemt u contact met ons op binnen een redelijke termijn nadat u de productiefout heeft ontdekt.

Terug betaling retouren

Zodra wij de retour ontvangen hebben zullen wij binnen 14 dagen een creditnota verzenden en de opdracht geven tot terugbetaling, welke binnen 8 dagen overgemaakt zal worden naar uw bankrekening of paypal rekening.
Deze periode is mede afhankelijk van uw bank en hebben wij geen controle over.

Contact klantenservice

Heeft u nog vragen of opmerkingen over uw bestelling? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Stay up to date with our newsletter!

Enter your email below to stay up to date and be the first to know about new collections, discounts and everything ANA DYLA.
We promiss you not to spam.

You have Successfully Subscribed!