ons

verhaal!

Ana, ik ben ik. – Dyla,
staat voor pure liefde.
Ana Dyla is   
liefde aan jezelf getuigen
Love,
#whomadeyourjewelry
#craftlove #jewellerywithamission

het verhaal van ana dyla

Ana Dyla is een duurzaam sieradenlabel en deelt graag inspiratie voor een bewust en vrolijk leven. Wij zijn een levensstijlmerk dat zich op een actieve manier richt op een eerlijke en betere wereld door middel van eerlijke producten van een transparante en duurzame afkomst. Ana Dyla is hier voor elke vrouw. Flow met een beetje elegantie, edgy stoer en puur.Vrouwen inspireren ons. Onafhankelijk. Gewijd. Puur. Uniek. Mooie vrouwen die gaan voor het beste. werken om hun rijkdom en dromen te vervullen. Sterkte en zwak, de kracht om uitdagingen aan te gaan en nooit op te geven. En ja, soms hebben tijd nodig voor onszelf nodig. Een stap terug zetten, omdenken en de juiste keuzes maken. Laat de wereld niet over jou heersen, beheers jouw leven, jouw wereld. Ana Dyla is pure liefde aan jezelf getuigen, terug naar jezelf en naar de wereld waar jij wilt leven.

visie

De essentie van Ana Dyla is niet het promoten van ‘wannahaves’. Wij willen dat je je persoonlijkheid laat spreken, en soms is dat met behulp van een sieraad die laat zien waar jij voor staat. Ana Dyla is een unieke collectie handgemaakte sieraden geïnspireerd door Ottomaanse stijl en moderne Istanbul, vervaardigd door de beste zilversmeden. Ana Dyla maakt gebruik van de kunst van de natuur (edelstenen), verder verfijnd door lokale Turkse edelstenen en ambachtslieden. We vermengen van een oude Ottomaanse tradities harmonieus worden gemengd met moderne design esthetiek. Exclusieve sieraden gemaakt met handwerk en liefde garanderen u een compleet unieke, elegante look die uw leven zal versieren. Puur voor elke vrouw.

kwaliteit

Ana Dyla sieraden ondersteunen onze visie op kwaliteit over kwantiteit. Wij leveren gepersonaliseerd vakmanschap voor al ons werk; elk item is handgemaakt, zodat u uw sieraden op maat en nauwkeurige aandacht kunt garanderen. Onze zorgvuldig gerecyclede duurzame materialen leveren de hoogste kwaliteit sieraden.

betaalbaar

Wij streven ernaar om betaalbare luxe te creëren voor een groeiende gemeenschap van bewuste mensen die producten willen die hun eigen waarden weerspiegelen, objecten die zo uniek zijn als zij zelf zijn: zo natuurlijk, zo mooi en geïnspireerd.

duurzaam

Voor ons is het van groot belang om op elk niveau van het productieproces duurzaam te kunnen produceren. Wij proberen om onze materialen om een duurzame manier te winnen en bewerken. We herbruiken oude sieraden andere zilverproducten voor de basis van onze sieraden. De stenen, die ook voor de kracht van Ana Dyla staan. Alle geproduceerde en handgemaakte materialen die we in onze artikelen gebruiken, worden binnenlands in Turkije geproduceerd, de stenen die wij gebruiken worden lokaal gevonden. Elk stuk Ana Dyla is handgemaakt in het Anatolië van Turkije.

eerlijk

Wij geloven dat WE (ja jij en wij) de wereld waarin we leven positief kunnen veranderen. Niet meer massaverbruik en absorberen van de ‘musthaves’ maar items waar je echt van kan houden. Apart van elkaar kunnen we misschien niet direct een wereldwijde impact hebben, maar samen kunnen we die impact wel maken. We kunnen ons bewust zijn van wat we consumeren en kiezen voor producten die gemaakt zijn met liefde en respect voor het milieu en de mensen die hen maken. Dus een sieraad op z’n tijd, stap voor stap zullen we een wereld maken vol met liefde voor mens, milieu en ambacht.

ontwerp

Wij ontwerpen met de natuur in gedachte; de schoonheid van de natuur reflecteert in de stenen en dit is onze goude kwaliteit, een ruwe maar elegante esthetiek. Een deel van ons proces houdt in dat de edelstenen bepalen wat het uiteindelijk sieraad zal worden. Onze juwelen zijn gemaakt in een geheel unieke stijl. We wikkelen eerst de edelstenen in draadkaders voor structuur; deze frames zijn omhuld in vrijgevormde, lichtgewicht kunststof die we inleggen gerecyceld 925 sterling zuiver zilver en eindigen met een afdichtingslaag van kostbaar 18kt recycled goud.

doelen

Ons doel is om 100 wereldwijde banen wereldwijd te creëren en 200% bewustzijn te creëren. Dat we de liefde voor echt vakwerk kunnen verspreiden en de glorie van keuzes kunnen waarderen en dat we voor bewustzijn kunnen kiezen. Hopelijk kunnen we jou ook inspireren om beetje bij beetje bewust te worden van de keuzes die je maakt..

De Verenigde Naties hebben 17 duurzame doelen uitgereikt, zie hier hoe wij daar aan bijdragen. 

productie

Klik hier om het productieproces in beeld te zien. En hier om ons team te leren kennen.